Evenementen

’t Snookertje bied u een unieke en sfeervolle locatie voor uw evenement, u kunt uw verjaardag vieren of uw trouwerij feest geven, of met uw bedrijf een spetterend personeelsfeest geven, of gewoon met uw eigen gezelschap een gezellig feest geven…bij ons is het allemaal mogelijk en het mooiste is u betaalt GEEN zaalhuur bij ons! GRATIS FEESTZAAL TOT UW BESCHIKKING!

Buiten de gratis locatie om vullen wij graag aan wat u nodig heeft om uw evenement tot een succes te maken, waaronder;

– de locatie passend aankleden voor extra sfeer, denk aan ballonnen, doeken, slingers etc.
– licht en geluid techniek voor al uw benodigdheden; van presentatie tot een mini sensation, u bedenkt het en wij realiseren het waar mogelijk.
– diverse mogelijkheden voor consumptie afspraken en all inclusive eten / drinken.
– meubilair en benodigdheden voor uw gasten; tafels,stoelen, glazen, bestek etc.
– uiteraard gezellig en kundig personeel die voor u klaar staat om het evenement tot een succes te brengen.

Voor uw vertier hebben wij zelfs eigen entertainment programma’s in huis, waaronder;

– DJ’s, bands en live acts; van allround feest dj’s tot saxofonist of percussionist, diverse coversbandjes en presentators, voor meer informatie neem contact met ons op.
– diverse spel arrangementen voor uw bedrijfsuitje of met uw gezelschap competitief of voor de lol het tegen elkaar opnemen in diverse (workshop) toernooien zoals: pokeren, darten, poolen. Onze spelbegeleiders leren het u ter plekke en delen u in teams van instap en gevorderden zodat het voor iedereen leuk blijft.

Uiteraard kunnen er ook aanvullende wensen van uw kant zijn waar wij graag met u in meedenken. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden onder het genot van een lekkere kop koffie of biertje! Locatie bezichtiging is uiteraard altijd mogelijk!